YOGA FOR MENN

På eksklusive Studio Soma i Vika, Oslo

NYHET!  YOGA kun for MENN

Studio Soma introduserer Yoga for MENN. Dette er yoga kurset for deg som ønsker å få yoga med inn i treningsrutinen din. I løpet av 8 uker vil du lære hvordan yoga kan kombineres med annen trening både som restitusjon, som styrketrening, stressforebyggende trening og til og med som en del av din cardiotrening. I en liten gruppe på maks 6 deltakere vil du få tett oppfølging og et skreddersydd tilbud tilpasset dine behov, mål og begrensinger.

Etter endte 8 uker vil du kunne merke økt bevegelighet, balanse, styrke og kontroll. 

Det er kun 6 plasser tilgjengelig per kurs så her gjelder det å være tidlig ute for å sikre deg plass på neste kurs. Men, fortvil ikke, vi setter opp nye kurs ettersom kursene avsluttes.

Påmelding:                                                                                               

Registrer epostaddresse i feltet til høyre å bli kontaktet for mer informasjon. Vi skreddersyr tidspunkter for privat konsultasjon og mindre grupper.

 —

Bli kjent med Brita

Brita Flottorp er utdannet innenfor Raja Yoga ved Joy Yoga School i Costa Rica. Som yoga instruktør liker hun å jobbe tett med sine elever og hjelpe de med å nå sine personlige mål og sitt fulle potensiale. Raja Yoga er en yogaretning som fokuserer på de klassiske røttene til yoga og har et holistisk perspektiv. Brita har selv en veldig fysisk tilnærming til yoga og mener at den vestlige måten å se på yoga som først og fremst en treningsform er en ypperlig inngangsportal til å få flere til å oppdage virkningen av yoga både fra et fysisk perspektiv, men også med sine stressreduserende, skadeforebyggende og restorative effekter.

«Yoga for meg er mye mer enn en treningsform. Gjennom yoga blir du kjent med kroppen din – på god og vondt. Ordet yoga betyr forening av kropp, tanker og pust. Yoga handler om å lære å mestre denne foreningen, noe en vil kunne dra stor nytte av selv utenfor yogamatten.»