POWER YOGA

På eksklusive Studio Soma i Vika, Oslo

NYHET!  POWER YOGA

Studio Soma setter opp kurs i POWER Yoga. Dette er kurset for deg som gjerne har litt kjennskap til yoga fra før, men som ønsker å lære mer for å kunne bruke yoga aktivt som en del av din treningsrutine.

Yoga gir økt bevegelighet, styrke, konsentrasjon, fokus, balanse og kroppskontroll. I en liten gruppe på maks 6 deltakere vil du hver uke bli møtt med nye utfordringer og få personlig oppfølging og veiledning i din praksis.

I starten av kurset skal alle sette personlige mål som vi skal jobbe mot å møte i løpet av våre 8 uker sammen. Kurset betales i sin helhet før oppstart.

Det er kun 6 plasser tilgjengelig per kurs så her gjelder det å være tidlig ute for å sikre seg plass på neste kurs. Men, fortvil ikke, vi setter stadig opp nye kurs ettersom de avsluttes.

Påmelding:

 

Registrer epostaddresse i feltet til høyre å bli kontaktet for mer informasjon. Vi skreddersyr tidspunkter for privat konsultasjon og mindre grupper.

 —

Bli kjent med Brita

Brita Flottorp er utdannet innenfor Raja Yoga ved Joy Yoga School i Costa Rica. Som yoga instruktør liker hun å jobbe tett med sine elever og hjelpe de med å nå sine personlige mål og sitt fulle potensiale. Raja Yoga er en yogaretning som fokuserer på de klassiske røttene til yoga og har et holistisk perspektiv. Brita har selv en veldig fysisk tilnærming til yoga og mener at den vestlige måten å se på yoga som først og fremst en treningsform er en ypperlig inngangsportal til å få flere til å oppdage virkningen av yoga både fra et fysisk perspektiv, men også med sine stressreduserende, skadeforebyggende og restorative effekter.

«Yoga for meg er mye mer enn en treningsform. Gjennom yoga blir du kjent med kroppen din – på god og vondt. Ordet yoga betyr forening av kropp, tanker og pust. Yoga handler om å lære å mestre denne foreningen, noe en vil kunne dra stor nytte av selv utenfor yogamatten.»