Oppnå bedre resultater med kostholdsveiledning

Gjennomførbarhet! - kostholdsveiledning som gir deg resultater som varer!

Er du en av mange som synes det er vanskelig å nå trivselsvekten? Eller synes du det er svært utfordrende å vedlike trivselsvekt?

Vår dyktige klinisk ernæringsfysiolog hjelper deg å legge til rette for kostholdsendringer som gir deg resultater som varer. Vi tilbyr deg hjelp ved vektendring, økt treningsfremgang, og ved eventuelle ernæringsrelaterte utfordringer som f eks fordøyelsesproblemer og diabetes.

Kosthold & livsstilsanalyse

Nå ditt fulle potensiale med vårt livsstilsprogram!

Studio Soma’s kliniske ernæringsfysiolog med 10 års bakgrunn som personlig trener, har utviklet et kartleggingsverktøy som viser deg veien videre basert på dine mål.

Hva, når og hvor mye du spiser og drikker er i sterk sammenheng med dine treningsresultater, overskudd og eventuelle ernæringsrelaterte utfordringer.

Kosthold og livsstilsanalysen er bygget opp av de 14 mest avgjørende og påvirkelige ernæring-, trening- og livsstilsfaktorer som bestemmer din treningsfremgang, nåværende- og fremtidige helse.

Vi har utarbeidet et score-system og tilhørende fargekoder som gir deg en god tilbakemelding på din helse og treningsutbytte!

Du får også individtilpassede strategier for å forbedre din poengsum, trening, kosthold og helse!

Tjenesten gir deg stor innsikt i levevaner, samt hjelp til å prioritere endringer som gir størst effekt på helse og treningsfremgang.

Prester bedre hjemme, på jobben, og til og med når du sover! Med en sunn livsstil tilrettelagt av oss, vil du føle forskjellen!

Dette vil gi deg motivasjon!

Kontakt oss i dag!

Prestasjon- og treningsernæring

Få mer igjen for treningen din! Du får din skreddersydde kostholdsplan basert på forbedringer av ditt nåværende kosthold!

Riktig ernæring gir deg større arbeid- og treningskapasitet, raskere og bedre restitusjon, bedre konsentrasjon, bedre immunforsvar, samt optimal kroppssammensetning. Kostholdet som gir deg best mulig treningsutbytte baserer seg i all hovedsak på 3 hovedområder:

 • Du spiser og drikker treningsaktuelle næringsstoffer
 • At du spiser og drikker disse næringsstoffene i mengdene som din kropp trenger
 • At du spiser og drikker dette til riktige tidspunkter

 • Matvarevalgene blir tilpasset dine preferanser og eventuelle ernæringsrelaterte utfordringer som for eksempel laktose intoleranse eller cøliaki.

  Slanking

  Utgangspunktet er dine vaner og deg som person

  Dette er både for deg som ønsker livsstilsendring for vedvarende resultater, og for deg som kun ønsker en kostholdsplan du systematisk kan følge for en kortere periode.

  Statiske kostholdsråd og populærdietter gir deg svært sjeldent vedvarende resultater. Din kostholdsanbefaling skal skreddersys din situasjon og målsetting.

  Du får kostholdsplan med konkrete måltid-og matvareanbefalinger, samtidig som vi legger til rette for fleksibilitet. Vi ønsker at du skal nå dine mål gjennom et avslappet forhold til mat og drikke.

  Din langsiktige kostholdsplan skal være tilpasset dine ønsker og krav for livskvalitet, inkludert selskaper og fest, ferier og kveldshygge foran TV’ en.

  Sammen finner vi frem til balansen som fungerer best for deg!

  Du er unik med din unike livssituasjon. Vi er alle avhengig av en skreddersydd tilnærming for resultater som varer. Det finnes ingen fasit på et kosthold som er gjennomførbart for hele befolkningen.

  Kostholdsplanen må være overkommelig og tilpasset deg som person. Den optimale strategien vil være identifisering av potensielle endringer som er lite krevende for deg å gjennomføre og som samtidig gir deg sterk effekt.

  Vårt mål er at du når dine mål på en behagelig måte!

  Om Helge Andreas Felberg

  Vår ernæringsfysiolog er opptatt av at du står i sentrum gjennom hele oppfølgingsprosessen. Kosthold er komplekst og gjenspeiler i mange tilfeller livssituasjon. Kosthold og livsstil er ofte et resultat av dine erfaringer, sinnstilstand, jobbsituasjon, hjemmesituasjon, stressnivå m.m.

  Ernæringsoppfølging handler om MYE MER enn enkeltstående kostholdsråd og kostholdsplan. I ernæringsbehandlingen hjelper vi deg til å identifisere gjennomførbare endringer i din situasjon, skape forståelse for din situasjon, og motivere deg til gjennomføring. Gjennomførbarhet, mestringsfølelse, motivasjon og kontinuitet er nøkkelen til vedvarende resultater og et avslappet forhold til kropp og vekt.

  Din kunnskap, livsstil, erfaringer, prioriteringer, matvaner, sykdommer, tilstander, økonomi, motivasjon, smakspreferanser, overskudd, stressnivå, familie- og jobbsituasjon m.m. er alle brikker som må tas hensyn til for dine vedvarende resultater!

  Ta kontakt for mer info!