Studio Soma Klinikken

Tverrfaglige helsetjenester, rehabilitering & rekreasjon Klinisk ernæringsfysiolog & muskel-/skjelettbehandlere

46 30 30 38

post@studio-soma.no

Hele mennesket

Vi er opptatt av kompleksiteten i oss mennesker. Hos oss får du en grundig anamnese og skreddersydd oppfølging hvor vi tar hensyn til samspillet mellom fysiske utfordringer og -målsetninger, sammen med psykiske faktorer og livssituasjon. Individtilpasset og evidensbasert oppfølging står sentralt hos våre behandlere.


Tverrfaglig samarbeid

Vi er et sterkt team med høyt utdannede behandlere og trenere.

Med fysioterapeut og kiropraktor kan vi hjelpe deg med muskel-/skjelettutfordringer, henvise til bildediagnostikk og sykemelde ved behov.
Vår kliniske ernæringsfysiolog hjelper deg med ernæringsrelaterte utfordringer, inkl. oppfølging og håndtering av sykdom & diverse tilstander, samt optimalisering av kosthold for helse- og treningsgevinst.
Våre trenere har alle utdanning på bachelor- og mastergrad nivå. Dette er av stor verdi for oppfølging og videreføring av veien mot målsetning etter behandling fra våre behandlere.
Vi er opptatt av god intern kommunikasjon og samarbeid for å gi våre klienter og pasienter best mulig oppfølging og resultater som kommer raskt og vil vedvare.

 
Det viktigste for oss er å levere den beste kvaliteten og den beste servicen til våre klienter.
Dette sikrer våre pasienter og klienter trygg og profesjonell oppfølging.
Ta kontakt for en uforpliktende samtale
 

Vi innehar sjelden kompetanse

Klinisk ernæringsfysiolog utenfor spesialisthelse-tjenesten: Som dere vet øker prevalensen av overvekt og livsstilsrelaterte sykdommer. De få kliniske ernæringsfysiologene som finnes i landet jobber først og fremst på sykehus og har lange ventelister. De har også krav om alvorligere sykdom eller sykelig overvekt for oppfølging. Få kliniske ernæringsfysiologer på det private markedet har skapt et tomrom i ernæringstilbud og ernæringskunnskap til individer som ikke er akutt syke. Dette tomrommet har skapt en slags ”frisone” for alternative kostholdsbehandlinger og populærdietter som ikke støttes av helsedirektoratet, og ikke er basert på evidensbasert forskning. Vi kan tilby denne sjeldne kompetanse via vår autoriserte kliniske ernæringsfysiolog (KEF) (se vedlegg for diagnoser og plager hvor KEF kan være til hjelp).