Studio Soma Bootcamp

Kom til slottsparken og tren med oss og Quincy Douglas

Utetrening i gupper

Bootcamp er en treningsform som vanligvis arrangeres i grupper utendørs. Treningen foregår i samlet gruppe eller hvor gruppen deles opp i mindre grupper. Hver gruppe gjør en bestemt øvelse før man sirkulerer slik at alle kommer innom de ulike stasjonene.

Typiske øvelser er løping, armhevinger, spenstøvelser, mage/rygg i tillegg til ulike øvelser med enkelt treningsutstyr. Treningen passer for de aller fleste. Den legges opp til ditt nivå slik at personer i ulik fysisk form enkelt kan trene i samme gruppe.

Både styrke og kondisjon trenes i samme økt. Valg av øvelser gjør at koordinasjon, kroppskontroll og bevegelighet også trenes på en helt annen måte enn hva som er vanlig inne på et treningssenter. Dette er en flott treningsform for vanlige målsettninger innen vektendring og bedre helse!

Lad Energinivået - Book Bootcamp i Dag

Variert trening

Bootcamp er en fantastisk inspirerende og variert treningsform! Det er ingen fasit på hva treningen skal inneholde. Bootcamp er mer et samlebegrep for variert trening ute i grupper. Sirkeltrening og crossfit er begreper som i mange tilfeller beskriver tilsvarende trening.

Tren med Quincy Doglas

Quincy Douglas er en av Norges beste løpere gjennom tidene, med gjeldende norgesrekord på 400 meter. Han har lang erfaring med bootcamp og er en fantastisk motivator for deg som vil komme i bedre form og trene optimalt. Timene foregår i Slottsparken, som er svært godt egnet til denne type trening. Vi har lagringsplass for utstyr i området. Dette gjør at vi kan tilby et svært variert øvelsesutvalg! Bootcamp foregår på faste ukentlige tidspunkt. Sikre deg plass på trening via timeplan og booking! Ta med noen du kjenner eller kom alene og få nye treningsvenner! Du kan melde deg på og se vår timeplan her. Studio Soma har trenings-lokaler i Dronning Mauds gate 1, en kort spasertur fra Slottsparken. Vi tilbyr personlig trening i eksklusive omgivelser, har lang erfaring med trening i ulike former, klinisk ernæringsfysiolog og et bredt nettverk av fysikalske behandlere. Dette gir oss unike muligheter for å tilby komplette løsninger for trening og helse! Kom gjerne innom oss for en prat om trening og hjelp til å finne ut hvilken type trening som passer best for deg.

Tune Formen med Quincy - Book Bootcamp i Dag