Bedrift

Sunnere, sprekere & gladere ansatte

Vi ønsker å supplere og optimalisere helsetilbudet til dere ansatte!

Deres løsning blir skreddersydd etter ønske!

Vi ser potensiale hos mange bedrifter og ønsker å bidra til å:

 • Redusere antall legebesøk hos deres ansatte
 • Legge til rette for mer motiverte & glade ansatte
 • Tilby en et bredere helsetilbud, inkl. kyndig kosthold- og ernæringsoppfølging v/autorisert helsepersonell
 • Redusere sykefravær
 • smertebehandling & morsomme treningstilbud!

Hos Studio Soma får dine ansatte oppfølging som gir langvarig effekt!

Vi skreddersyr etter deres ønske:

Personlig trening, bootcamp i Slottsparken og Bislet Stadion, løpegrupper på Sognsvann, Tverrfagligelig helseavdeling; klinisk ernæringsfysiolog, kiropraktor, fysio, toppidrettsutøvere og fagpersonell med mange års erfaring

Bootcamp / gruppetimer:

Vi tilbyr bootcamp/ gruppetimer i Slottsparken og på Bislett stadion tilpasset deres målsetting og ansatte. Vi skreddersyr trening mot Holmenkollstafetten og Kollenopp! v/Norgesrekordholder i 400m, Quincy Douglas & Landslagstrener, Dan Simion

Løpegrupper & løpstekninkk:

Ønsker dere faste løpegrupper til deres ansatte? Vi skreddersyr et opplegg for bedre løpeprestasjon, form og teambuilding! v/ toppidrettsutøver i triathlon, Ole Morten Munz

Klinisk ernæringsfysiolog: Svært sjelden kompetanse!

Kostholdet er avgjørende for å prestere godt på trening og jobb!

Vi tilbyr foredrag i idrettsernæring og kurs for individoptimalisert ernæring, samt kartlegging og tilrettelegging av deres kantine for forbedret kantinevalg hos de ansatte.

Anbefalte pakketilbud:

Pakke 1: Startpakken

 • 1 bootcamp-/gruppetreningstime per uke i Slottsparken, Bislett Stadion eller på deres bedrift, eller:
 • 1 løpetime/løpsteknikk per uke på Sognsvann eller i bedriftens nærområde

Pakke 2: Standardpakken

 • Motivasjonsforedrag v/Norgesrekordholder i 400m, Quincy Douglas
 • Foredrag i prestasjonsernæring: “Prester bedre fysisk og på jobb” v/Klinisk ernæringsfysiolog, Helge Andreas Felberg
 • 1 bootcamp-/gruppetreningstime / uke i Slottsparken, Bislett Stadion eller på deres bedrift, eller:
 • 1 løpetime/løpsteknikk / uke på Sognsvann eller bedriftens nærområde

Pakke 3: Full pakke

 • Motivasjonsforedrag v/Norgesrekordholder i 400m, Quincy Douglas
 • Foredrag i prestasjonsernæring: “Prester bedre fysisk og på jobb” v/Klinisk ernæringsfysiolog, Helge Andreas Felberg
 • 2 bootcamp-/gruppetreningstime / uke i Slottsparken, Bislett Stadion eller på deres bedrift, eller
 • 2 løpetime/løpsteknikk / uke på Sognsvann eller bedriftens nærområde
 • Kurs: “Jobb uten smerte” v/kiropraktor, Petter Mysen
 • “Kantineforvandlingen”. Vår kliniske ernæringsfysiolog kartlegger, tilrettelegger og merker deres kantine for gunstigere koshtoldsvalg.
*Alle pakker kan skreddersys etter deres ønske, inkl. tilpasninger for personlig trening i våre eller bedriftens lokaler, temaspesifikke foredrag, muskel-/skjellettbehandler & ernæringsfysiolog på bedrift m.m.

Tjenestebeskrivelser:

Bootcamp- / gruppetimer:

Vi tilbyr varierte og morsomme gruppetimer til deres ansatte ved Norgesrekordholder på 400 m, Quincy Douglas. I tillegg har vi Dan Simion som er landslagstrener i hopp og som blant annet hjalp Steinar Hoen til et EM gull i høyde. Timene blir individuelt tilpasset, slik at hver enkelt får godt utbytte av treningen. Treningene foregår i slottsparken men flyttes inn i på Bislett Stadion på vinterstid. Vi kan også gjennomføre timene i nærheten av deres arbeidsplass.

Løpegrupper:

Gjennom Ole-Morten Munz har vi gleden å av kunne tilby løpegrupper, sykkelgrupper, skiteknikk timer og andre kondisjonskrevende aktiviteter. Ole-Morten er aktiv triathlon utøver på høyt nivå. Hans neste utfordring er Ironman på Hawaii. Ole-Morten har representert Norges landslag i vintertriathlon og er nå en del av Studio Soma!

Bedriftshelse-pakke:

Frisker ansatte gir mindre sykefravær. Vi tilbyr en bedrifthelsepakke som blant anent inkluderer konsultasjon med klinisk ernæringsfysiolg til alle ansatte. Bedriften får tilsendt statistikk på helsestatus på sine medarbeidere, samt kartlegging og anbefaling av hvilke overordnede kosthold og aktivitetsgrep som vil gagne størst andel av bedriftens ansatte iht. forbedret helse og redusert sykefravær

Motivasjons-foredrag:

Quincy Douglas har vært kaptein og nestor på friidrettslandslaget i over 13 år. Han er innehaver av 3 norgesrekorder, hvorav den mest gjeve er Norgesrekorden på 400 m, med tiden 46.11. Gjennom sine mange år på landslaget har Quincy utviklet et tankemønster som hjulpet han med å holde motivasjonen på topp til tross for tøffe og repeterende treninger år ut og år inn. Dette tankemønsteret kan overføres til næringslivet. Gå ikke glipp av dette!

Foredrag: Prestasjons-ernæring “prester bedre fysisk og på jobb”

Vår kliniske ernæringsfysiolog holder foredrag på ernæring og prestasjon. Hjelp dine ansatte til å prestere bedre på og utenfor jobb med optimalisert kosthold. Skap en grunnleggende forståelse for kosthold, vekt, overskudd og resultater. Vi renser om i ernæringsmyter og fakta og legger til rette for prioritert ernæringsfokus som gir mest mulig effekt. Vi gir dere muligheten til å få besvart deres spørsmål om ernæring fra et evindsbasert standpunkt

“Kantine-forvandlingen”

Vår kliniske ernæringsfysiolog kartlegger, tilrettelegger og merker deres kantine for gunstigere kosthold. Kartlegging av helsestatus på bedriftens ansatt blir benyttet for skreddersy merking etter bedriftens potensiale. Vi går ut i fra hvilke matvarer og menyer som kantinen tilbyr og hjelper ansatt til å velge gunstigere ut ifra hva som er tilgjengelig.

Personlig trening:

Med en personlig trener fra Studio Soma trener du i rolige og eksklusive omgivelser i vårt eget studio i Vika. All trening er evidensbasert og skreddersys til den enkelte slik at målene nåes og skaderisikoen minimeres. Felles for våre trenere er at de er godt utdannede med en god dose egenerfaring fra idrett. Vi setter alltid kunden i fokus og lar kundens mål og ønsker avgjøre hvilken trener de skal benytte. Dermed sikres kunden den ”beste” treneren i henhold til egne personlige mål. Uansett om man trenger en liten dytt for å komme i gang eller en fast treningspartner så kan vi hjelpe deg.

Kosthold & livsstilsanalyse

Analysen er bygget opp av de 14 mest avgjørende og påvirkelige ernæring-, trening- og livsstilsfaktorer som bestemmer treningsfremgang, nåværende- og fremtidige helse. Vi har utarbeidet et score-system og tilhørende fargekoder som gir deg en god tilbakemelding på din helse og treningsutbytte!

Kiropraktor på jobb

Studio Soma legger til rette for at kiropraktoren er på deres bedrift en fast dag i uken. Vi ønsker at dine bedriftsansatte skal holdes i arbeid. Hver person som er sykemeldt koster bedriften ca. kr 13 000,- i uka.

“Ryggskolen”

Ryggskolen er en informativ presentasjon hvor vår kiropraktor belyser mange av de faktorer som er med på skape problemer relatert til rygg, nakke og muskel-skjelettapparatet ellers.
Det vil legges vekt på hva ansatte kan gjøre hvis uhellet skulle være ute, og også hva man kan gjøre for å unngå tilbakefall. Ryggskolen vil kunne gi deg en større forståelse og kunnskap når det kommer til muskel- og skjelettrelaterte problemer.

Vi tilbyr også ordinære kiropraktor- og ernæringskonsultasjoner i våre lokaler på Vika, samt foredrag etter ønske.